Organizácia výletov

Objavte s nami krásy Srí Lanky

Srí Lanka je krajina s bohatou históriou, kultúrou a prírodnými krásami. Aby ste svoj pobyt využili čo najlepšie, ponúkame individuálne a skupinové zájazdy šité na mieru. Naše zájazdy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali vašim záujmom a preferenciám, a vedú ich skúsení sprievodcovia, ktorí vám poskytnú nezabudnuteľné zážitky.

Individuálne zájazdy

Individuálne zájazdy sú ideálne pre tých, ktorí chcú Srí Lanku spoznávať vlastným tempom. Ponúkame širokú škálu možností vrátane kultúrnych zájazdov, výletov do prírody a dobrodružných aktivít. Naši sprievodcovia vám pomôžu vytvoriť itinerár, ktorý bude presne zodpovedať vašim záujmom a túžbam.

  • Opis aktivít: Výlety sú prispôsobené vašim potrebám a môžu zahŕňať návštevu historických pamiatok, národných parkov, čajových plantáží a iných zaujímavých miest. Dĺžka a trasa výletu závisí od vašich preferencií.
  • Čo si vziať so sebou: Pohodlné oblečenie, opaľovací krém, klobúk, pitnú vodu, fotoaparát.

Skupinové výlety

Skupinové výlety sú skvelou príležitosťou spoznať nových ľudí a podeliť sa o zážitky s ostatnými. Ponúkame rôzne typy skupinových výletov, ktoré zahŕňajú návštevu kultúrnych pamiatok, prírodných rezervácií a iných atraktívnych lokalít. Naši sprievodcovia sa postarajú o to, aby každý účastník zažil nezabudnuteľné zážitky.

  • Opis činnosti: Skupinové výlety môžu zahŕňať návštevy miest, ako sú Kandy, Galle alebo Colombo, výlety do národných parkov Yala alebo Udawalawe a ďalšie dobrodružné aktivity. Dĺžka a trasa výletu sú vopred určené a prispôsobené záujmom skupiny.
  • Čo si vziať so sebou: Pohodlné oblečenie, opaľovací krém, klobúk, pitnú vodu, fotoaparát.

Typy výletov

Ponúkame širokú škálu výletov, ktoré si môžete vybrať podľa svojich preferencií.

  • Prírodné výlety: Výlety do národných parkov, rezervácií a iných prírodných divov.
  • Dobrodružné aktivity: Treking, safari, vodopády a iné dobrodružné aktivity.
  • Tematické výlety. Naše výlety sú organizované s ohľadom na vaše potreby a záujmy a naši sprievodcovia sú skúsení a kvalifikovaní. Poskytneme vám všetky potrebné informácie a zabezpečíme, aby bol váš zážitok čo najpríjemnejší.Pre viac informácií a rezervácie nás kontaktujte na recepcii rezortu. Tešíme sa na vás a na spoločné objavovanie krás Srí Lanky!

 

Ostatné činnosti

Z pohodlia nášho rezortu, kde si môžete vychutnať pohostinnú atmosféru, len tak relaxovať na pláži a vychutnávať si gastronomické zážitky v našej reštaurácii, vám ponúkame širokú škálu možností aktívneho oddychu v okolí a výletov za krásami Sl. Naplno si môžete vychutnať turistiku v malebnej prírode, vodné aktivity v nekonečnom oceáne, dobrodružné výlety za poznávaním bohatej flóry a fauny v národných parkoch alebo po stopách kultúrnych pamiatok.
Sleeping Elephant Beach Resort je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú zažiť to najlepšie, čo Srí Lanka ponúka. Poďte s nami objavovať krásy a rozmanitosť Srí Lanky. Tešíme sa na vašu návštevu!

Sleeping elephant beach resort

Rezervujte si kúsok raja už dnes

Príďte a objavte čaro Sleeping Elephant Beach Resort, kde luxus, pohodlie a príroda tvoria dokonalú harmóniu. Staneme sa súčasťou vašich nezabudnuteľných zážitkov. Tešíme sa na vás.

Rezervácia

Nájdite nás na mape

Vašu oázu pokoja a luxusu nájdete na tomto mieste.

Zobraziť viac

Potrebujete poradiť?

Môžete sa na nás v pokoji obrátiť s akoukoľvek otázkou ohľadom ubytovania, aktivít alebo služieb. Vždy vám radi odpovieme.

Formulár