Surfovanie

Vychutnajte si surfovanie na Srí Lanke

Srí Lanka je známa svojimi vynikajúcimi lokalitami na surfovanie, ktoré ponúkajú ideálne podmienky pre začiatočníkov aj pokročilých surferov. Náš rezort poskytuje lekcie surfovania pre všetky úrovne a požičovňu vybavenia, aby ste si mohli naplno vychutnať vlny Indického oceánu.

Lekcie surfovania

Či už ste začiatočník alebo pokročilý surfer, naše lekcie surfovania sú prispôsobené vašim potrebám a schopnostiam. Naši skúsení inštruktori vám pomôžu naučiť sa základné techniky, zlepšiť rovnováhu a bezpečne sa pohybovať na vlnách.

  • Opis činnosti: Kurzy zahŕňajú teoretickú prípravu na pláži, praktické lekcie vo vode a bezpečnostné pokyny. Inštruktori sa zameriavajú na individuálne potreby každého účastníka.
  • Čo si priniesť: Plavky, opaľovací krém, uterák.

Požičovňa surfového vybavenia

Ak už máte skúsenosti so surfovaním a chcete si len požičať vybavenie, ponúkame široký výber surfov a ďalšieho príslušenstva. Naše vybavenie je pravidelne udržiavané a je vhodné pre všetky úrovne skúseností.

  • Popis činnosti: Prenájom zahŕňa surfovacie dosky rôznych veľkostí a tvarov, neoprény a ďalšie vybavenie potrebné na bezpečné surfovanie.
  • Čo si priniesť: Plavky, opaľovací krém, uterák.

Bezpečnosť a pohodlie

Vaša bezpečnosť a pohodlie sú našou prioritou. Naši inštruktori sú kvalifikovaní a majú bohaté skúsenosti s výučbou surfovania. Poskytneme vám všetko potrebné vybavenie a zabezpečíme vám nezabudnuteľný zážitok.

Viac informácií a rezerváciu nájdete kontaktujte nás na recepcii rezortu. Tešíme sa na vašu návštevu a spoločné surfovanie na Srí Lanke!

Ostatné činnosti

Z pohodlia nášho rezortu, kde si môžete vychutnať pohostinnú atmosféru, len tak relaxovať na pláži a vychutnávať si gastronomické zážitky v našej reštaurácii, vám ponúkame širokú škálu možností aktívneho oddychu v okolí a výletov za krásami Sl. Naplno si môžete vychutnať turistiku v malebnej prírode, vodné aktivity v nekonečnom oceáne, dobrodružné výlety za poznávaním bohatej flóry a fauny v národných parkoch alebo po stopách kultúrnych pamiatok.
Sleeping Elephant Beach Resort je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú zažiť to najlepšie, čo Srí Lanka ponúka. Poďte s nami objavovať krásy a rozmanitosť Srí Lanky. Tešíme sa na vašu návštevu!

Sleeping elephant beach resort

Rezervujte si kúsok raja už dnes

Príďte a objavte čaro Sleeping Elephant Beach Resort, kde luxus, pohodlie a príroda tvoria dokonalú harmóniu. Staneme sa súčasťou vašich nezabudnuteľných zážitkov. Tešíme sa na vás.

Rezervácia

Nájdite nás na mape

Vašu oázu pokoja a luxusu nájdete na tomto mieste.

Zobraziť viac

Potrebujete poradiť?

Môžete sa na nás v pokoji obrátiť s akoukoľvek otázkou ohľadom ubytovania, aktivít alebo služieb. Vždy vám radi odpovieme.

Formulár