9. apríla 2024,
18 minutes read

10 tipov pre bezpečné cestovanie na Srí Lanke

Vitajte na Srí Lanke! Ak plánujete cestu do tejto turistickej destinácie, je dobré mať niekoľko základných informácií o tejto nádhernej krajine. Srí Lanka sa nachádza v južnej Ázii a ponúka neuveriteľnú kombináciu exotických pláží, kultúry, histórie a dobrodružstva v prírode.

Srí Lanka, známa aj ako Perla Indického oceánu, je ostrovná krajina s bohatou históriou a kultúrou. Z geografického hľadiska sa nachádza na juhovýchode Indie a priamo pod Indickým polostrovom. Toto územie je bohaté na prírodné krásy, ako sú tropické dažďové pralesy, vodopády a horské štíty, ktoré lákajú turistov a milovníkov prírody.

História Srí Lanky siaha až do staroveku a krajina je preplnená úžasnými historickými pamiatkami. Napríklad starobylé mesto Anuradhapura, ktoré je centrom budhistického náboženstva, alebo impozantná skalná pevnosť Sigiriya, zapísaná na zozname svetového dedičstva UNESCO.

Budhizmus je na Srí Lanke hlavným náboženstvom a má veľký vplyv na život miestnych obyvateľov. Budete mať možnosť navštíviť zdobené budhistické chrámy a nájsť si čas na duchovný zážitok. Miestna kultúra je ohromujúca svojimi tradičnými tancami, pestrými festivalmi a pohostinnosťou miestnych obyvateľov.

Najlepší čas na návštevu Srí Lanky je od novembra do marca, keď je suché počasie a mierne teploty. V tomto období si môžete vychutnať slnečné dni a ideálne podmienky na kúpanie a spoznávanie ostrova. Nezabudnite si tiež pripraviť ľahké oblečenie, opaľovací krém a repelent proti hmyzu.

Srí Lanka je medzi cestovateľmi obľúbenou destináciou vďaka svojej rozmanitosti a priateľskej atmosfére. Každý si tu nájde niečo pre seba, či už ide o dovolenku na pláži, prehliadku pamiatok, trekking v horách alebo ochutnávku miestnej kuchyne. Ak sa vydáte do tejto exotickej destinácie, nezabudnite sa oboznámiť s miestnymi zvykmi a dodržiavať etiketu, aby ste zachovali úctu k miestnej kultúre.

Toto je len úvod do Srí Lanky ako cestovateľskej destinácie. V nasledujúcich častiach článku sa budeme podrobnejšie venovať praktickým informáciám, ako sú doklady a víza, cestovné poistenie, bezpečnosť, stravovanie a ďalšie zaujímavosti, ktoré vám pomôžu naplánovať a zažiť nezabudnuteľnú cestu na Srí Lanku.

Pas a víza: nevyhnutná podmienka pre vstup na Srí Lanku

Ak sa chystáte na Srí Lanku, je dôležité poznať potrebné doklady a víza.

Aké doklady budete potrebovať na cestu na Srí Lanku

Na cestovanie na Srí Lanku budete potrebovať.

  • Víza. V prípade dlhšieho pobytu alebo služobnej cesty je nevyhnutné získať vízum vopred na srílanskom konzuláte alebo veľvyslanectve.
  • Ďalšie doklady totožnosti: Odporúča sa mať so sebou ďalšie kópie dôležitých dokladov, ako je občiansky preukaz alebo medzinárodný vodičský preukaz. Tieto dokumenty môžu byť užitočné v prípade straty alebo krádeže cestovného pasu.

 

Cestovné poistenie: ochrana v prípade neočakávaných udalostí

Vedeli ste, že cestovné poistenie je dôležité pri cestovaní na Srí Lanku? Poskytuje vám nielen ochranu v prípade zdravotných problémov alebo neočakávaných nepríjemných udalostí, ale pomáha vám chrániť aj váš majetok. Nikto nechce počas dovolenky myslieť na možnosť úrazu alebo straty batožiny, ale je dôležité byť pripravený na neočakávané situácie.

Pri plánovaní cesty na Srí Lanku nezabudnite uzavrieť cestovné poistenie, aby ste si zabezpečili krytie nákladov na lekárske ošetrenie, liečebné náklady a náhradu za stratenú batožinu. S cestovným poistením budete mať väčšiu istotu, že ste dobre chránení pred prípadnými nepríjemnosťami.

Prečo je dôležité mať cestovné poistenie pri ceste na Srí Lanku

Cestovné poistenie vám v prvom rade poskytuje finančnú ochranu v prípade zdravotných problémov alebo úrazov počas cesty. Pokryje náklady na lekárske ošetrenie, hospitalizáciu a lieky, ktoré môžete potrebovať. Pomôže vám aj v prípade, že budete potrebovať lekársku evakuáciu alebo prevoz domov v dôsledku vážneho zdravotného stavu.

Cestovné poistenie poskytuje aj náhradu za stratenú alebo poškodenú batožinu. Je to dôležitý faktor, pretože počascestovania sa vám môže ľahko niečo stať s batožinou. Poistenie vám poskytne finančnú kompenzáciu a pomôže nahradiť stratené alebo poškodené veci.

So správnym cestovným poistením si môžete zabezpečiť pokojnú a bezstarostnú dovolenku na Srí Lanke s vedomím, že ste dobre chránení pred akýmikoľvek nepríjemnosťami. Venujte čas výberu poisťovne, ktorá vám najviac vyhovuje, a pred cestou si nezabudnite prečítať poistné podmienky.

Bezpečnosť na Srí Lanke: Ako sa vyhnúť problémom

V tomto článku sa dozviete, ako sa vyhnúť problémom a zvýšiť osobnú bezpečnosť pri cestovaní na Srí Lanku. Poskytnem všeobecné bezpečnostné tipy, ktoré vám pomôžu minimalizovať riziká a zabezpečiť bezpečný pobyt. Je dôležité byť opatrný a vedieť, ako sa správať v neznámom prostredí, najmä v cudzích krajinách.

Všeobecné bezpečnostné tipy pri cestovaní na Srí Lanku

Tu je zoznam všeobecných bezpečnostných tipov, ktoré vám pomôžu zvýšiť bezpečnosť počas vášho pobytu na Srí Lanke:

  • Aktuálne bezpečnostné informácie: Pred cestou na Srí Lanku si overte aktuálne bezpečnostné informácie a rady na štátnych úradoch a konzulátoch. Sledujte cestovné varovania a odporúčania a dbajte na možné nebezpečenstvá.
  • Ukladanie cenností. Využite hotelové bezpečnostné schránky a nepotrebné cennosti nechajte doma.
  • Bezpečnosť v noci: Pohybujte sa opatrne a vyhýbajte sa opusteným a tmavým oblastiam. Ak je to možné, cestujte v skupine a používajte licencované taxíky alebo odporúčané dopravné prostriedky.
  • Dodržujte miestne zákony. Prijmite zodpovednosť za svoje konanie a uvedomte si kultúrne rozdiely, ktoré môžu ovplyvniť vaše správanie.
  • Dôverujte svojim inštinktom: Ak sa necítite bezpečne, riaďte sa svojimi inštinktmi a vyhľadajte bezpečné prostredie. Sledujte svoje okolie a dávajte pozor na podozrivé aktivity alebo situácie.

Bezpečnosť na pláži a pri vodných športoch na Srí Lanke

Pláž a vodné športy sú na Srí Lanke obľúbené aktivity. Je však dôležité pamätať na niekoľko bezpečnostných opatrení, aby ste minimalizovali riziká a užili si čas strávený na pláži:

  • Respektujte značky a pokyny vydané miestnymi plavčíkmi a záchranármi. Dodržiavajte pokyny, ako plávať a zostať na pláži v bezpečí.
  • Pri vykonávaní vodných športov, ako je surfovanie, potápanie alebo vodné lyžovanie, dbajte na svoje schopnosti a skúsenosti. Ak nemáte skúsenosti, nebojte sa využiť služby inštruktora.
  • Sledujte počasie a správy o prílive, vlnách a iných podmienkach na mori. Vyhnite sa plávaniu v nebezpečných podmienkach.
  • Svoje cennosti majte na bezpečnom mieste a dobre ukryté. Nenechávajte svoje cennosti bez dozoru.

Ženy a muži by mali rešpektovať miestne zvyky a kultúru

Pri cestovaní po Srí Lanke je dôležité pochopiť a rešpektovať miestne zvyky a kultúru. Táto exotická destinácia je bohatá na tradičné hodnoty a rituály, ktoré sú dôležitou súčasťou života miestnych obyvateľov.

Aké sú miestne zvyky a kultúra na Srí Lanke

Miestne zvyky na Srí Lanke sú ovplyvnené náboženstvom, najmä budhizmom a hinduizmom. Mnohí Srílančania vyznávajú tieto náboženstvá a dodržiavajú náboženské rituály. Je preto dôležité rešpektovať tieto zvyky a prispôsobiť sa miestnym tradíciám.

Kultúra na Srí Lanke je bohatá a rozmanitá. Miestni obyvatelia sú známi svojou pohostinnosťou a priateľským prístupom. Je zvykom zdraviť a prejavovať úctu starším ľuďom a komunite. Okrem toho je dôležité zachovávať dobré mravy a rešpektovať miestne tradície a zvyky.

Miestna kultúra sa na Srí Lanke prejavuje aj v jedle, obliekaní a umení. Srí Lanka je známa svojou bohatou kuchyňou, tradičnými tancami a remeslami. Pre cestovateľov je to skvelá príležitosť objaviť a spoznať túto jedinečnú kultúru.

Pri cestovaní po Srí Lanke je dôležité rešpektovať miestne zvyky a prispôsobiť sa miestnej kultúre. Takto môžeme prejaviť úctu miestnym obyvateľom a vytvoriť príjemné a priateľské prostredie.

Ako dodržiavať miestnu etiketu a rešpektovať miestne zvyky

Pri návšteve Srí Lanky je dôležité dodržiavať miestnu etiketu a rešpektovať miestne zvyky. Nižšie uvádzame niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu byť ohľaduplným cestovateľom:

  • Oblečte sa: Rešpektujte miestne zvyky a oblečte sa skromne a decentne. Najmä pri návšteve náboženských pamiatok sa odporúča mať zakryté ramená a kolená.
  • Obliekanie na náboženských miestach. Buďte ohľaduplní k modliacim sa ľuďom a nenarušujte ich priestor.
  • Dávanie a prijímanie:
  • Potraviny: V srílanskej kultúre sa považuje za úctivé gesto používať pri dávaní a prijímaní pravú ruku alebo obe ruky.
  • Jedlo: Tradične sa jedlo podáva na tanieri alebo banánovom liste a konzumuje sa prstami pravej ruky. Ak si nie ste istí, môžete požiadať miestnych o radu alebo si vybrať príbor.
  • Fotografovanie: Pred fotografovaním ľudí alebo svätých miest sa vždy uistite, že máte povolenie. Majte tiež na pamäti, že niektorí ľudia nemusia chcieť byť fotografovaní, a rešpektujte to.

Je dôležité si uvedomiť, že ste hosťom v krajine s bohatou kultúrou a tradíciami, takže je vašou povinnosťou rešpektovať tieto zvyky a byť úctivý k miestnym obyvateľom.

Potraviny a voda:

V tomto článku sa dozviete, ako sa na Srí Lanke vyhnúť zdravotným problémom súvisiacim s potravinami a vodou. Je dôležité zabezpečiť bezpečnosť potravín a uistiť sa, že počas pobytu v tejto exotickej destinácii máte dostatočný prísun pitnej vody.

Aké sú zásady stravovania na Srí Lanke?

Pri stravovaní na Srí Lanke je dobré dodržiavať niekoľko základných zásad, aby ste minimalizovali riziko ochorenia z potravín:

  • Vyberajte si zavedené a dobre hodnotené stravovacie zariadenia, ktoré dodržiavajú prísne hygienické normy.
  • Snažte sa jesť čerstvé a dobre pripravené potraviny.
  • Omedzte konzumáciu surového ovocia a zeleniny, pokiaľ nie sú riadne umyté.
  • Pred jedlom si dôkladne umyte ruky a ak nie je k dispozícii tečúca voda a mydlo, použite dezinfekčný prostriedok na ruky.

Dodržiavaním týchto stravovacích zásad minimalizujete riziko infekcií prenášaných potravinami a ochránite svoje zdravie počas cestovania po Srí Lanke.

Ako zabezpečiť pitnú vodu počas pobytu na Srí Lanke

Pitná voda je nevyhnutná na udržanie zdravia a kondície počas cestovania po Srí Lanke. Tu je niekoľko spôsobov, ako si zabezpečiť bezpečnú pitnú vodu:

  • Kúpte si balenú vodu alebo vodu označenú ako „pitná“ z dôveryhodných zdrojov.
  • Vodu dezinfikujte prevarením alebo použitím čističov vody či dezinfekčných tabliet.
  • Vyberajte nápoje bez ľadu a vyhýbajte sa neovereným zdrojom vody, ako sú napríklad verejné fontány.

Zabezpečenie pitnej vody počas pobytu na Srí Lanke je kľúčom k prevencii žalúdočných ťažkostí a udržaniu dobrého zdravia.

Príslušenstvo: nevyhnutné vybavenie pre každého cestovateľa

Pri cestovaní po Srí Lanke je dôležité mať správne vybavenie a príslušenstvo, aby bola vaša cesta pohodlná a bezproblémová. Bez ohľadu na dĺžku vašej cesty existuje niekoľko kľúčových položiek, na ktoré by ste nemali zabudnúť.

Jednou z najdôležitejších položiek je kvalitný batoh. Je dôležité vybrať si batoh, ktorý je vhodný pre váš typ cesty. Zvážte veľkosť, kapacitu a pohodlie batohu, aby ste sa mohli ľahko pohybovať a mali po ruke všetky potrebné veci.

Ďalším dôležitým príslušenstvom sú cestovné adaptéry. Na Srí Lanke sa používa iný typ elektrických zásuviek a napätia ako v mnohých iných krajinách, preto je dobré sa vopred uistiť, že máte správne adaptéry pre svoje elektronické zariadenia.

Nesmiete zabudnúť na svoje cestovné doklady. Odporúča sa mať so sebou kópie cestovného pasu a iných dôležitých dokumentov, aby ste v prípade straty mohli ľahko preukázať svoju totožnosť a získať potrebnú pomoc.

Zvážte aj malú lekárničku s liekmi na bežné ťažkosti, ako sú bolesti hlavy, tráviace ťažkosti alebo prechladnutie. Je dobré mať po ruke lieky, ktoré pravidelne užívate, aby ste mohli pokračovať v liečbe aj počas cestovania.

Pri príprave na cestu na Srí Lanku je dôležité zohľadniť miestne podnebie a kultúru. Zvážte, aké oblečenie a obuv by boli vhodné pre vaše aktivity a podmienky na Srí Lanke. Napríklad ľahké a priedušné oblečenie je ideálne do horúceho a vlhkého podnebia.

Myslite aj na potrebu miestnej meny. Zistite si, aké sú najlepšie možnosti výmeny meny a či je vhodnejšie používať hotovosť alebo kreditné karty.

Zoznam príslušenstva a vybavenia sa môže líšiť v závislosti od vašich individuálnych potrieb a preferencií. Je dôležité, aby ste si pred cestou prešli zoznam odporúčaného príslušenstva a skontrolovali, či máte všetko pripravené a zabalené v batohu.

Aktivity:

Tie ponúkajú nielen možnosť kúpania v oceáne, ale aj širokú škálu vodných aktivít pre zábavu a adrenalín. Je však dôležité mať na pamäti bezpečnostné opatrenia, aby ste si tieto aktivity mohli užiť naplno a bez rizika.

Čo robiť a ako sa správať pri plážových aktivitách na Srí Lanke

Pri plážových aktivitách je dôležité dodržiavať nasledujúce rady:

  • Dodržujte pokyny a značky týkajúce sa bezpečnosti na pláži a pri vodných športoch.
  • Nenafukujte na pláži nafukovacie atrakcie, ak sú v oblasti nebezpečné poveternostné podmienky.
  • Udržujte si výbornú fyzickú kondíciu a prispôsobte aktivity svojim schopnostiam.
  • Vyhnite sa konzumácii alkoholu počas vodných aktivít.
  • Bezpečnosť je vždy na prvom mieste, preto neváhajte požiadať o radu miestnych odborníkov alebo inštruktorov.

Pre väčšiu bezpečnosť vám odporúčame, aby ste si pred cestou vyhľadali informácie o vodných aktivitách, ako je surfovanie, potápanie alebo plachtenie. Miestni skúsení inštruktori vám pomôžu s prvými krokmi a poskytnú vám potrebné pokyny.

Správne správanie a bezpečnostné opatrenia sú kľúčom k tomu, aby vaše plážové aktivity na Srí Lanke prebehli bez problémov. Užívajte si slnko, piesok a vlny, ale vždy s ohľadom na osobnú bezpečnosť.

Doprava

Dozviete sa dôležité informácie o verejnej doprave vrátane autobusov, vlakov a tuk-tukov. Budem hovoriť aj o situácii s taxíkmi a požičiavaním áut na Srí Lanke. V tejto časti článku nájdete užitočné informácie o doprave, ktoré vám pomôžu bezpečne a efektívne naplánovať a uskutočniť pohyb po Srí Lanke.

Ako sa dostať po Srí Lanke verejnou dopravou

Verejná doprava na Srí Lanke poskytuje rôzne možnosti cestovania po krajine. Autobusy sú najbežnejším spôsobom dopravy a sú cenovo dostupné. Medzi mestami a turistickými oblasťami vás prepravia rôzne autobusové linky. Vlaky sú tiež obľúbenou možnosťou, najmä medzi cestovateľmi, ktorí sa chcú vyhnúť cestnej premávke. Tuk tuky sú ďalšou možnosťou, ktorú si môžete prenajať na kratšie presuny po mestách. Pri cestovaní verejnou dopravou je dôležité byť opatrný a dávať si pozor na cennosti, ako aj dbať na osobnú bezpečnosť.

Ako je to s taxislužbami a požičovňami áut na Srí Lanke

Taxi služby na Srí Lanke sú široko dostupné, najmä vo väčších mestách a turistických oblastiach. Odporúčame vám vyhľadať licencované taxislužby a vopred sa dohodnúť na cene, aby ste sa vyhli nepríjemnostiam. K dispozícii sú aj požičovne áut, a ak sa rozhodnete prenajať si auto, uistite sa, že máte platný vodičský preukaz a poznáte miestne dopravné predpisy.

Náhle udalosti:

V prípade núdze na Srí Lanke je dôležité vedieť, čo robiť a na koho sa obrátiť so žiadosťou o pomoc. Prvým krokom je mať pri sebe dôležité kontakty na záchranné a pohotovostné služby. V prípade ohrozenia zdravia alebo bezpečnosti sa odporúča okamžite zavolať na tiesňovú linku 112, ktorá je dostupná na celom ostrove. Ak sa zraníte alebo ochoriete, čo najskôr vyhľadajte lekársku pomoc. Na Srí Lanke sa nachádzajú nemocnice a kliniky, ktoré poskytujú lekársku starostlivosť. Otvorené sú aj lekárne, kde si môžete zakúpiť potrebné lieky.

V prípade straty cenností alebo krádeže kontaktujte najbližšiu policajnú stanicu a nahláste udalosť. Srílanská polícia je pripravená pomôcť a riešiť bezpečnostné problémy. Pripravte si dôležité dokumenty a informácie o incidente, ktoré pomôžu polícii pri vyšetrovaní.

FAQ

Aké doklady budete potrebovať na cestu na Srí Lanku

Podrobné informácie o dokladoch, ktoré budete potrebovať na cestu na Srí Lanku

Na cestu na Srí Lanku budete potrebovať platný cestovný pas s dostatočnou platnosťou. Váš cestovný pas musí byť platný najmenej šesť mesiacov od dátumu vstupu do krajiny.

Na vstup na Srí Lanku potrebujete platné vízum. Turistické vízum môžete získať vopred online alebo na letisku po prílete. Na pracovný alebo študijný pobyt budete potrebovať špeciálne víza, ktoré si musíte vybaviť vopred. Uistite sa, že spĺňate všetky požiadavky a máte potrebné dokumenty na získanie víz.

Prečo je dôležité mať cestovné poistenie pri ceste na Srí Lanku

Mať cestovné poistenie pri ceste na Srí Lanku je dôležité na ochranu vášho zdravia a majetku. Cestovné poistenie vám poskytne finančné krytie v prípade choroby, úrazu alebo straty batožiny. Môže tiež pokryť lekárske ošetrenie, evakuáciu alebo odškodnenie za nepredvídané udalosti. Je dôležité vybrať si poistenie, ktoré pokryje všetky vaše potreby počas pobytu na Srí Lanke.

Čo by malo cestovné poistenie na cestu na Srí Lanku obsahovať

Cestovné poistenie na cestu na Srí Lanku by malo zahŕňať lekárske ošetrenie a krytie liečebných nákladov. Malo by zahŕňať aj poistenie batožiny a náhradu za stratu batožiny. Ak sa plánujete venovať vodným športom, poistenie by malo byť rozšírené tak, aby pokrývalo riziká spojené s týmito aktivitami.

Aké sú miestne zvyky a kultúra na Srí Lanke?

Srí Lanka má bohatú kultúru a náboženské zvyky. Hlavným náboženstvom je budhizmus, ale rozšírený je aj hinduizmus, kresťanstvo a islam. Miestni obyvatelia sú veľmi priateľskí a rešpektujú svoje zvyky a tradície. Ak navštívite chrám alebo sväté miesto, nezabudnite prejaviť úctu a dodržiavať príslušné pravidlá obliekania a správania.

Ako dodržiavať miestnu etiketu a rešpektovať miestne zvyky

Pri cestovaní po Srí Lanke je dôležité rešpektovať miestnu etiketu a zvyky. Buďte ohľaduplní a prejavujte úctu miestnym obyvateľom. Napríklad sa vyhýbajte prejavom náklonnosti na verejnosti, pri návšteve chrámov sa obliekajte skromne a neobťažujte divé zvieratá. Nezabudnite, že prejavovanie rešpektu a záujmu o miestnu kultúru vám môže priniesť nádherné zážitky a stretnutia s miestnymi ľuďmi.

Aké sú zásady stravovania na Srí Lanke

Pri stravovaní na Srí Lanke je dôležité dodržiavať hygienu. Vyhýbajte sa neznámym pouličným stánkom a jedzte len dobre uvarené jedlo. Dávajte si pozor na ovocie a zeleninu, ktoré si nesmiete sami olúpať. Odporúča sa tiež piť balenú vodu a vyhýbať sa pitiu vody z vodovodu. Je dôležité byť opatrný, aby ste minimalizovali riziko zdravotných problémov spojených s jedlom a pitím vody.

Ako si zabezpečiť pitnú vodu počas pobytu na Srí Lanke

Počas pobytu na Srí Lanke je dôležité zabezpečiť si pitnú vodu. Odporúčame piť neotvorenú balenú vodu, aby ste sa vyhli riziku kontaminácie. Ak si kupujete balenú vodu, skontrolujte, či sú neporušené. Ak balená voda nie je k dispozícii, môžete použiť vodu z čistého zdroja, ktorú prevaríte.

Aké sú základné potreby každého cestovateľa na Srí Lanke

Pri ceste na Srí Lanku sa odporúča mať so sebou určité príslušenstvo a vybavenie. Patrí k nim kvalitný a pohodlný batoh, ktorý poskytne dostatok priestoru pre vaše veci. Dôležité je tiež venovať pozornosť svojim cestovným dokladom, ako sú pasy a rezervácie atď. Mali by ste mať aj malú lekárničku so základnými liekmi a zásobami. Nezabudnite na adaptéry pre elektroniku, miestnu menu a ďalšie nevyhnutné veci, ktoré budete počas cesty potrebovať.

Aké sú kontakty pre prípad núdze na Srí Lanke

V prípade núdze je dôležité mať dôležité kontakty pre pomoc. Ak ide o ohrozenie zdravia alebo bezpečnosti, okamžite zavolajte na tiesňovú linku 112 a požiadajte o pomoc.

Ako sa správať v prípade ohrozenia zdravia alebo bezpečnosti na Srí Lanke

V prípade ohrozenia zdravia alebo bezpečnosti na Srí Lanke je dôležité zachovať pokoj a konať rýchlo. Zavolajte na tiesňovú linku a poskytnite potrebné informácie o situácii. Ak ide o zdravotnú pohotovosť, vyhľadajte najbližšie zdravotnícke zariadenie alebo záchrannú službu. V prípade straty cenností alebo krádeže okamžite kontaktujte miestnu políciu a poskytnite jej všetky dôležité informácie. Majte pri sebe kópie dokladov a poistenia, aby ste uľahčili vybavenie potrebných formalít.

Blog

Blog o Srí Lance, magickém ostrově pro všechny, kdo milují přírodu, dobrodružství a pozitivně nastavené lidi.

Sleeping elephant beach resort

Rezervujte si kúsok raja už dnes

Príďte a objavte čaro Sleeping Elephant Beach Resort, kde luxus, pohodlie a príroda tvoria dokonalú harmóniu. Staneme sa súčasťou vašich nezabudnuteľných zážitkov. Tešíme sa na vás.

Rezervácia

Nájdite nás na mape

Vašu oázu pokoja a luxusu nájdete na tomto mieste.

Zobraziť viac

Potrebujete poradiť?

Môžete sa na nás v pokoji obrátiť s akoukoľvek otázkou ohľadom ubytovania, aktivít alebo služieb. Vždy vám radi odpovieme.

Formulár